Fotoverslag

Knit & Knot beurs

17, 18 en 19 november was het weer zover. Voor de tweede keer werd de Knit & Knot beurs in Tilburg georganiseerd (ook wel bekend als de Brabantse brei- en haakdagen). Afgelopen maart vond het voor de eerste keer plaats en ook daar was ik bij, dit was goed bevallen dus ook deze editie bracht ik een bezoekje aan Knit & Knot!

Knit & Knot is een veelzijdige beurs, met ongeveer 70 verschillende standhouders. Er is van alles te vinden! Van vilten tot quilten, maar natuurlijk ook breien, haken en ook borduren. Er zijn de hele dag door workshops te volgen, maar er zijn ook bekende bloggers en vloggers aanwezig. Bij binnenkomst bleek ik een goodiebag te krijgen, omdat ik één van de eerste duizend tickets had gekocht.. super tof! Met mijn eerste tasje in handen ben ik heerlijk rond gaan struinen door de grote hal en stiekem was het best wel moeilijk om niet mijn hele salaris uit te geven, want wat waren er mooie dingen te zien! Het leuke aan een beurs als Knit & Knot vind ik de grote hoeveelheid inspiratie die je ervan krijgt. Ongelofelijk hoeveel creativiteit je op zo’n dag ziet!

Een kleine impressie van Knit & Knot
(deze foto’s zijn eigendom van Knit & Knot)

k2   k  k3

Daar word je toch hebberig van? Gelukkig kon ik me een beetje inhouden, maar met lege handen ben ik natuurlijk niet naar huis gegaan!

Het eerste wat ik kocht was een patroon inclusief materiaal voor een Harige Harry. Deze set kostte 10 euro en is te koop bij Sugaridoo. Dit was voor mij een nog onbekende webshop/blog, maar ik ben blij dat ik dit ben tegengekomen op Knit & Knot. Ontzettend leuke patronen in een handig doosje, met alles wat je nodig hebt voor je project. Ik kan niet wachten om Harry in elkaar te haken!

k7

k8

 

Daarnaast kocht ik nog een pakketje om een schaapje te maken, maar dan niet gehaakt. Ik vond het schaapje er zo leuk uit zien en het leek me leuk om eens iets anders te proberen dan breien en haken. Daar kwam ook nog bij dat dit setje maar 5 euro kostte.. daar kun je het toch niet voor laten liggen?

k6

k5

En als laatste de, goedgevulde, goodiebag! Ik keek thuis pas wat erin zat en ik was best wel onder de indruk! De goodiebag bevatte drie tijdschriften met patronen, een pakketje van sugaridoo, wol van byClaire en nog een patroontje van Sint en Piet! Helemaal leuk!

k9

Ook deze tweede editie van Knit & Knot was super. Het was een gezellig, inspiratievol en leuk bezoek. Laat die volgende editie maar komen!

Heb je interesse in de Knit & Knot beurs, of wil je er de volgende keer bij zijn? Hou dan deze website in de gaten:

knitenknot.nl

Bezoek jij wel eens een haak- of breibeurs?

 

Liefs,
Karlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *