Kletspraat

Tijd voor verandering

Hoi lieve hakers,

Jeetje wat is het lang geleden sinds ik mijn laatste patroon plaatste! Ik kon het bijna niet geloven dat ik deze plaatste op 13 mei, ruim een half jaar geleden dus. Het klinkt als een makkelijk excuus natuurlijk, maar ik had het echt ongelofelijk druk. Alleen al als ik kijk naar hoeveel werk ik moet verzetten voor mijn studie, blijft er maar weinig tijd over om te besteden aan het ontwerpen van nieuwe patronen. Zoals jullie misschien wel weten gaat er ontzettend veel tijd zitten in het ontwerpen en uitschrijven van een patroon. Denk vooral aan: beginnen, uithalen, opnieuw beginnen, weer uithalen, eindeloos uitproberen, dingen die compleet mislukken, het vertalen van een patroon, foto’s maken… ga zo maar door.
Daarnaast moet ik eerlijk bekennen dat ik de plek die ik gecreƫerd heb met mijn blog, niet echt geweldig vind. Misschien kan ik het niet eens een blog noemen, want als ik eerlijk kijk zie ik een site met patronen en geen blog. Na lang nadenken heb ik besloten het over een andere boeg te gooien. Ja, ik blijf nog patronen maken, maar ik wil mijn blog vooral gezelliger maken en naar mijn mening horen daar ook andere blogposts bij. Denk dan bijvoorbeeld aan fotoverslagen, reviews van nieuwe producten, verhalen et cetera.
Iets wat is verdwenen van CrochetThings is de pagina: requests. Op deze pagina konden bezoekers verzoekjes plaatsen voor een bepaald patroon, die ik dan vervolgens ging ontwerpen. Hoewel dit ontzettend leuk was, kostte dit ook heel veel tijd en merkte ik dat ik niet toekwam aan het maken van deze patronen. Om teleurstelling te voorkomen ben ik hier dus mee gestopt.
Kortom, ik wil van mijn blog een veelzijdiger en gezelliger plekje maken en daarvoor ga ik mijn uiterste best doen.
Ik hoop dat jullie gewoon blijven komen, ook al zullen er minder vaak patronen te vinden zijn!

Liefs,
Karlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *